Posted by : Jkostikos February 6, 2014

Το γνωρίσαμε στη CES 2014 όπου κέρδισε τις εντυπώσεις.Το Razer Nabu είναι ένα Smartband όπως το αποκαλούν και έχει το ρόλο ενός Fitness tracker και συνάμα ενός αρκετά καλού smart watch.Το "ρολόι" αυτό έχει την δυνατότητα να παρουσιάζει όλες τις ειδοποιήσεις από το smartphone σας απλά στο χέρι σας. Επίσης θα είναι συμβατό με android και iOS.


Η οθόνη που έχει είναι OLED στην οποία θα μπορείτε να βλέπετε τις ειδοποιήσεις σας συνοδευόμενα με δονήσεις και μοντέρνο φωτισμό.Το Razer Nabu διαθέτει δυο οθόνες, η πρώτη μόλις αναφέρθηκε. Όσον αφορά την δεύτερη, βρίσκεται από την μέσα πλευρά του καρπού και μας δείχνει ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδοποιήσεις μας.Με την βοήθεια των αισθητήρων που διαθέτει σας επιτρέπει να αποδεχθείτε ή να απορρίψετε μια κλήση απλά με μια κίνηση του χεριού σας.

Το Razer Nabu χρησιμοποιόντας GPS δεδομένα μπορεί να μετράει τα βήματα σας, τις διαδρομές που κάνετε καθημερινά, ακόμη και τις συνήθειες του ύπνο σας. Ακόμη με την χρήση NFC θα μπορεί να εντοπίσει γύρω σας άλλους κατόχους του Razer Nabu και με μια χειραψία να ανταλλάσσετε πληροφορίες.


Επίσης να προσθέσουμε ότι από την μέσα πλευρά του είναι επενδυμένο με μαλακό υλικό που κάνει τον καρπό σας να νιώθει άνετα.Η μπαταρία του έχει διάρκεια 7 ωρών και έχει προστασία από την βροχή και το νερό αλλά δεν είναι αδιάβροχο. Η τιμή του είναι 49.99 δολάρια για προγραμματιστές ενώ η κανονική του τιμή αναμένετε περίπου στα 100 δολάρια.

Πάμε να δούμε και ένα βίντεο από την Razer που μας παρουσιάζει το νέο της προϊόν:


Popular Post

Blogger templates

Powered by Blogger.

- Copyright © JKOSTIKOS -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -