Posted by : Jkostikos July 20, 2014


Το Pretty Little Liars είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά μυστηρίου και είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων της Sara Shepard.
 

Καταρχάς η σειρά δείχνει τη ζωή των τεσσάρων κοριτσιών ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση της φίλης τους Alison. Όταν τα κορίτσια αρχίζουν να δέχονται απειλητικά μηνύματα από έναν άγνωστο, που υπογράφει με το γράμμα “A” θεωρούν ότι πίσω από την/τον Α βρίσκεται η ίδια η Alison. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν το πτώμα της και έτσι τα κορίτσια συνειδητοποιούν ότι κάποιος άλλος γνωρίζει όλα τα μυστικά τους ,ακόμα και αυτά που είχαν καταφέρει να κρύψουν βαθιά για αρκετό χρονικό διάστημα και γνώριζε μόνο η Alison. 

Κατά την γνώμη μου η σειρά έχει αρκετό ενδιαφέρον ,καθώς κρατάει τον θεατή σε αγωνία να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι ο Α. Επίσης διαθέτει ένα πολύ καλό community στο οποίο οι fans ανταλλάζουν πληροφορίες η αλλιώς Spoilers μεταξύ τους. *Για όποιον ενδιαφέρεται να ενταχθεί σε κάποιο group για να επικοινωνήσει με άλλες liars ένα από αυτά βρίσκεται στο συγκεκριμένο link:https://www.facebook.com/groups/670237743050255/?fref=ts

XoXo -KM

Popular Post

Blogger templates

Powered by Blogger.

- Copyright © JKOSTIKOS -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -